Gezonken boot afvoeren Hozen, lichten en bergen van boten, sloepen, zeilboten en jachten
085 – 30 35 871

Tarieven

Een boot hozen,bergen, slopen en milieuvriendelijk afvoeren kost geld..

Daarom proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden ( verrekenen bruikbare onderdelen zoals motor enz.. ) en  slopen wij uw boot vanwege de bruikbare onderdelen.Het bergen en boven water halen van een motorboot of zeilboot is een klus op locatie met vaak weinig middelen. Vaak moet je improviseren. Werk je met beperkte ruimte. Binnen bepaalde tijdsbestek. En om dit alles dan kostbaar te houden doen wij onze uiterste best om uw boot snel boven water te halen. Zo de schade te beperken en onderdelen nog in te kopen. Een boot slopen gaat veel arbeid, tijd en energie inzitten. Vaak is het verwerken en slopen een zware klus. Wij proberen daarom uw boot in onderdelen te demonteren. Deze onderdelen leveren in de meeste gevallen genoeg op om de kosten te financieren. Wij bieden deze onderdelen dan weer aan voor eigen gebruik.

Wat is interessant voor hergebruik inkoop:

  • Complete zeilboot met zeilen plus insturmenten
  • Buitenboord motor of inboordmotor
  • Trailer
  • Zeilboten met loden kiel of ijzeren romp.

Kan ik geld voor mijn boot krijgen?

Nee, wij kopen in principe geen boten in. Wij wel proberen wij uw boot kosten neutraal af te voeren! Heeft uw boot geen bruikbare onderdelen dan leggen wij u een kostenprijs voor. Zie onderstaande tabel. Dit is voor echte sloopboten, gezonden boten of boten met te veel onderhoud…

Kosten voor het HOZEN,BERGEN en LICHTEN:

Hozen lichten bergen  kosten per meter
Polyester boot € 80
Houten boot € 75
Stalen boot € 100

Vraag daarom altijd een offerte aan zodat u weet wat uw boot waard is of zal kunnen kosten in geval van slopen…

Soort boot Afvoerkosten per meter
Polyester boot € 100
Houten boot € 75
Stalen boot € 100
  • Milieutoeslagen zijn inbegrepen.
  • Tarieven zijn inclusief BTW.
  • U ontvangt een verkoopbewijs van uw boot. Deze kunt u gebruiken als vrijwaringsbewijs voor het opzeggen van een verzekering.
  • Let op: deze prijzen zijn een indicatie. De prijs in uw situatie kan hoger of lager uitvallen. Zo kan de ligging van uw boot veel invloed hebben op de afvoerkosten.
× Stel een vraag via Whatsapp