Gezonken boot afvoeren Hozen, lichten en bergen van boten, sloepen, zeilboten en jachten
085 – 30 35 871

Hoos je boot OF laat hem lichten en bergen.

Hoos je boot OF laat hem direct lichten en bergen door een professioneel bedrijf. Bel 06 – 38 31 80 14.

Wij bieden u de totaaloplossing voor het hozen, bergen en afvoeren van uw gezonken motorboot of zeilboot. Hoos je boot om erger te voorkomen. Vaak na een flinke regenbui of een pak sneeuw kan uw bootzeil vaak overbelast raken door het gewicht van water dat op het zeil drukt. Hoos je boot daarom vaak in de winter periode. oktober en februari,maart wanneer er veel regen valt. Hulp bij een hoos klus van uw boot kan vaak binnen 1 a 2 dagen. Wij komen door het hele land.

Hoos je Boot op tijd!

  1. Stel uw zeilboot of motorboot is een gedeelte onder water gezonken. Dit kan iedereen overkomen. Vaak kan je dan met een bilgepomp of hoosblik het water over boord scheppen. Het water uit de boot scheppen heet hozen. Dit kan wanneer uw boot nog net met een randje boven water blijft drijven.
  2. Ligt uw boot dieper in het water? Is uw boot helemaal gezonken? Dan rest er maar 1 ding op: Bergen en lichten van uw boot. Even vergeten een waterkraan afsluiter dicht te zetten, winterbeurt waterafvoer per ongeluk open laten staan, afdekzeil weg gewaaid of sluit niet goed meer af. Dan kan er dus water in de boot komen. Vaak is dan binnen 1 a 2 dagen een boot of schip compleet onder water gezonken. Dit komt door de druk van het water dat zich naar beneden drukt door de massa. Wanneer er voldoende water in de boot binnenkomt is het een kwestie van tijd en het gehele schip kan compleet onder water komen.

Hoos je boot of laat hem binnen 24 uur boven water halen door ons.

Wanneer u ons belt en de gegevens van uw boot door geeft met een foto en een beschrijving van de situatie hoe uw boot erbij ligt dan kunnen wij u een telefonische prijs indicatie geven. Ons telefoonnummer Whatsapp 06 – 38 31 80 14 of 085 – 30 35 871 of e-mail .

 

× Stel een vraag via Whatsapp