Gezonken boot afvoeren Hozen, lichten en bergen van boten, sloepen, zeilboten en jachten
085 – 30 35 871

Gezonken boot afvoeren Den Haag

Gezonken boot afvoeren Den Haag. Bel 06-38318014. Wij kunnen direct binnen 24 uur uw boot boven water krijgen en afvoeren.

Zoekt u een bedrijf om uw gezonken boot te lichten, hozen, bergen en af te voeren in Den Haag en omgeving? Zoek niet verder, de Ophaaldienst Den Haag zorgt voor het ophalen en afvoeren van uw gezonken sloopboot.

Gezonken boot afvoeren Den Haag biedt deze service ook in Scheveningen voor uw gezonken sloopboot. Wij kunnen uw oude boot binnen één dag boven water halen. En tegen een gunstig tarief. Betalen doet u pas wanneer u tevreden bent over onze werkzaamheden!

Onze ophaaldienst Den haag is al jaren lang bekend in Den haag en omstreken. Wij halen dagelijks bootjes, schepen, jachten, woonarken en sloepen op. Dit doen wij altijd op een zo milieuvriendelijk manier. Wij recyclen zoveel mogelijk grondstoffen zoals metalen, hout en losse onderdelen.

Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 – 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.

Wat doet Gezonken boot afvoeren Den Haag voor u?

U heeft een oude boot, schip of jacht en is zojuist deels gezonken? Het is een vreselijk aanzicht om een boot half of helemaal onder water te zien belanden. Vaak met vervelende gevolgen.

Dit is niet alleen zonde van de boot maar ook van de natuur en de dieren die er om heen leven.
Als de boot al een tijd in het water ligt, verroest en verouderd deze met de jaren. Af en toe wordt er soms nog een mankement verholpen. Echter na jaren worden de groene en zwarte strepen steeds meer zichtbaar en brokkelen er stukken van de boot af. Met een kleine milieuramp als gevolg veroorzaakt door motorolie of accuzuur.

Wanneer de boot al meer onder water is komen te staan en er een motor aan de boot vast zit, lopen er vaak verschillende stoffen en oliehoudende afvalstoffen het water in. Dit soort stoffen zijn erg schadelijk voor dier, mens en natuur. U kunt dit voorkomen door Ophaaldienst Den Haag de boot bij u op te laten halen.

gezonken boot afvoeren den haag

gezonken boot afvoeren den haag krijgt dagelijks deze bootjes als opdracht. Hier kun je een fikse boete voor krijgen. Bij een milieudelict van een gezonken boot komen vaak hoge kosten bij kijken. Voorkom deze hoge kosten door optijd ons in te schakelen.

De feiten van gezonken boten afvoeren Den Haag.

Door heel Nederland zijn er naar schatting zo’n 25.000 boten en schepen die niet meer worden gebruikt en het water vervuilen. De eigenaar is meestal niet meer te vinden of wil niet meer gekend worden na jarenlang geprobeerd te hebben zijn of haar boot verkopen. Als dit na meerdere jaren niet lukt gaat de boot of het schip geleidelijk maar steeds meer verloederd worden.

Wij “Gezonken boot afvoeren Den Haag” geeft oude boten een nieuwe leven

Het is algemeen bekend dat een schip dat niet vaart en enkel aan wal ligt sneller verouderd dan een schip waar nog mee gevaren wordt. De eerste paar jaren wanneer de boot te koop staat wordt er af en toe nog naar omgekeken en wanneer er een mankement is wordt deze verholpen. De eigenaar bekommert zich natuurlijk nog om zijn of haar oude bootje en komt nog wel is regelmatig kijken.
Maar dan heel stilletjes en langzaam slaat de verloedering toe. En wordt het onderhoud en de kosten steeds groter en hoger.

Wat gebeurt er met de sloopboot na achterstallige onderhoud?
De eerste groene en zwarte strepen worden zichtbaar en de boot krijgt een vieze kleur. Het mooie houtwerk is door de invloed van water, zon en wind langzaam aan het verrotten. De kosten van de staan of ligplek en verzekering lopen door en de waarde van de boot staan niet meer tegen deze rekeningen op. Uiteindelijk moet de knoop worden doorgehakt.

Wij komen graag uw boot ophalen met onze speciale ophaaldienst. Wij hebben een vrachtwagen en diverse containers waardoor wij gemakkelijk en op een milieuvriendelijk manier de boot afvoeren en verwerken.

Gezonken boot boven water halen en afvoeren in Den Haag sloopt elke motorboot,zeilboot,sloep of plezierjacht.

Houten boten worden meestal na jaren in het water gelegen te hebben niet meer dan wat spanten en verroeste vijzen. Treffen wij de boot zo aan, is er meestal niets te hergebruiken zoals stoelen,roer, staart, zeil en banken etc. Wel verwerken wij de boot op een milieu verantwoordelijke manier er worden hier bijvoorbeeld houtsnippers van gemaakt.

Metalen boten of schepen worden meestal omgesmolten in nieuwe dingen. Denkt u hierbij aan een nieuw bureau kastjes of een nieuw metalen rek. De rest van de boot wordt gestript en we proberen de rest van de spullen zoals, motor, startmotor, accu, banken en stoelen etc zo gangbaar mogelijk te maken zodat wellicht een andere bootliefhebber hier nog van plezier kan hebben.

Polyester ? Ook dat verwerken wij. Deze grondstof wordt bijvoorbeeld verwerkt in nieuwe design meubels.

Alle voordelen van “Gezonken boot afvoeren” op een rijtje:

  • Wij werken met een speciale ophaaldienst in Den haag en omstreken.
  • U maakt standaard gebruik van deze service inclusief vrachtwagen en containers.
  • Een normale en eerlijke prijs voor het ophalen van uw boot, schip, woonark of sloep.
  • Wij kunnen nog dezelfde dag bij u langs komen wanneer u dat wenst.
  • 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar.
  • Wij hergebruiken zoveel mogelijk onderdelen, meestal zo’n 85%.

Bel Gezonken Boot Afvoeren landelijk gratis telefoonnummer 085 – 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.

Afgelopen week deze gezonken boot in Den Haag opgehaald en afgevoerd:

Boot transport Den Haag

Boot transport Den Haag

Boot transport Den Haag

Boot transport Den Haag

Gezonken boot lichten en hozen

Gezonken boot lichten en hozen

Gezonken boot omhoog uit water takelen Den Haag

Gezonken boot omhoog uit water takelen Den Haag

Gezonken boot omhoog uit water takelen Den Haag

Gezonken boot omhoog uit water takelen Den Haag

Gezonken boot omhoog uit water takelen Den Haag

Gezonken boot omhoog uit water takelen Den Haag

"<yoastmark

Gezonken boot uit water halen Den Haag

Gezonken boot uit water halen Den Haag

"<yoastmark

"<yoastmark

 

× Stel een vraag via Whatsapp