Gezonken boot afvoeren Hozen, lichten en bergen van boten, sloepen, zeilboten en jachten
085 – 30 35 871

gezonken boot lichten bergen Rotterdam

Gezonken boot lichten bergen in Rotterdam? Wij bieden u direct hulp en de oplossing voor het omhooghalen, afvoeren en bergen van uw oude boot in Rotterdam en omgeving! Bel 06-38 31 80 14 voor een gratis vrijblijvende prijsafspraak.

Ligt uw oude gezonken boot, sloep of  jacht half of geheel onder water in Rotterdam en omstreken? Wij kunnen uw gezonken boot hozen, lichten en bergen vanuit de Rotterdam grachten, haven of elders in Rotterdam en omstreken. Wij kunnen met onze nieuwste vrachtwagen-hijskraan combinatie uw boot snel en gemakkelijk op de kade krijgen. Ook is het mogelijk uw boot met luchtdruk-techniek boven water te halen. Daarnaast kunnen wij nog onze hulpboot inzetten. U ziet, het schort ons niet aan middelen om de klus te klaren!

Ook voor uw gezonken boot die in een jachthaven van Rotterdam ligt zijn wij de aangewezen persoon.

Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 – 30 35 871 of mobiel: 06 – 38 31 80 14 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.

Onze ophaaldienst Rotterdam is gespecialiseerd in het duurzaam afvoeren en bergen van boten, kleine schepen, werkschepen, woonboten en (achter gelaten) pleziervaartuigen.
Verlaten boot en dure onderhoud? Wilt u een boot wegdoen vanwege lichamelijke ziekte?

Gezonken boot lichten bergen Rotterdam vanwege achterstallig onderhoud!

Grote getallen duiken op wanneer er wordt geprobeerd te schatten hoeveel bootjes er liggen te verkommeren aan de kades in Nederland. Veel heeft te maken met de leeftijd van de boten en met achterstallig onderhoud.

De eigenaren zijn meestal vertrokken of misschien zelfs al overleden. De tweedehandsmarkt van boten en schepen is totaal ingestort. Zo liggen een groot aantal polyester-, zeil- en motorboten langzaam op hun einde te wachten.

Wanneer de boot een tijd al in het water ligt en misschien wel onder water zelfs, ligt de motor meestal al te lekken in het water. Al deze stoffen komen vrij en doden zo de natuur en de dieren in en rondom het water. Dit moet voorkomen worden.

Het is daarom erg belangrijk dat deze bootjes en schepen uit het water worden verwijderd.
Onze ophaaldienst Rotterdam komt bij u op locatie en haalt de boot zorgvuldig uit het water. En vervoeren deze met onze speciale vrachtwagen.

Een boot afvoeren is gespecialiseerd werk. Wij hebben hier jarenlang ervaring in. Een boot is van verschillende materialen gemaakt en kan gevaarlijke stoffen bevatten zoals asbest en misschien wel oliehoudend afval. Dit is gevaarlijk voor het milieu en voor u!

Wij zullen daarom wanneer u een aanvraag bij ons doet van te voren vrijblijvend bij u langs komen om te kijken wat de situatie te beoordelen. Aan de hand daarvan zullen wij samen met u een goede prijs maken voor het afvoeren en verwerken van de boot.

Voorbeeld van een gezonken boot ( polyester sloep van ongeveer 4 meter met buitenboordmotor ) in Maasdijk:

gezonken boot lichten bergen en afvoeren rotterdam

gezonken boot lichten bergen en afvoeren rotterdam

Hergebruik materialen van uw oude gezonken boot:

Wij voeren de materialen van de boot op een professionele en milieuvriendelijke manier voor u af. Denkt u hierbij aan de afvoer van materialen van de boot zoals hout, metaal en polyester. Wij proberen zoveel mogelijk oude materialen van de boot te hergebruiken.

Hout

Wanneer u ons belt om een houten boot op te halen komen wij met een speciale vrachtwagen om de boot af te voeren. Soms liggen houten bootjes jaren weg te rotten en worden het enkel wat spanten en verroeste vijzen. Die boten zijn makkelijk om te vernietigen. Wij hebben hiervoor een boomzaag en containers. Wij komen de boot gemakkelijk bij u ophalen, verzagen deze en zullen de resten daarna milieuvriendelijk afvoeren.

Wanneer de boot bij ons is op locatie, kijken wij wat er nog gebruikt kan worden qua materialen. Wij zorgen ervoor dat het hout milieuvriendelijk word afgevoerd en dat er bijvoorbeeld houtsnippers van worden gemaakt.

Metaal

Metalen boten of schepen worden meestal omgesmolten. Zo worden er weer nieuwe producten van gemaakt.

Wat kan “Gezonken Boot Lichten Bergen Rotterdam” voor u betekenen:

× Stel een vraag via Whatsapp