Gezonken boot afvoeren Hozen, lichten en bergen van boten, sloepen, zeilboten en jachten
085 – 30 35 871

Gezonken boot afvoeren Zeeland

Boot afvoeren Belgie

Onze Ophaaldienst Zeeland haalt dagelijks verschillende bootjes, sloepen, schepen en zeilboten uit de Zeeuwse wateren, zoals het Grevelingenmeer of het Veerse meer. Het maakt niet uit op welke locatie in Zeeland uw gezonken boot afgevoerd moet worden. Of hoe uw motorboot of zeilboot erbij ligt, wij kunnen binnen 1 á 2 dagen uw boot uit het water takelen. Zelfs boten met een lengte van meer dan 20 meter. Deze worden vervoerd via water of met onze bijzondere transport trailer en onder begeleiding met vergunning. Kleine boten minder dan 10 meter worden direct binnen enkele dagen door ons boven water gehaald en afgevoerd.  Grote projecten worden vaak in samenwerking met lokale bedrijven uitgevoerd om prijstechnisch goed over te komen.

Uw boot is gezonken? Uw boot vaart niet meer? Motor stuk of groot onderhoud nodig? Uw boot moet weg vanwege ouderdom of te weinig vaaruren? Bel ons en wij komen uw boot direct ophalen.

Ophaaldienst Zeeland neemt onder andere deze boten in voor sloop:

  • Stalen motor en zeilboten in alle lengte.
  • Alle polyester motor en zeilboten voor sloop in alle lengte.
  • Alle houten motor en zeilboten voor sloop in alle lengte.
  • Sloep hout polyester of staal in alle lengte.
  • Stalen plezier motorboten kruisers van alle lengte tot 20 meter.
  • Gezonken boten boven water halen en afvoeren voor sloop.
  • Speedboten met of zonder motor alle lengte.

Na het hozen,bergen en van uw gezonken boot afvoeren ontvangt u van ons een verklaring voor het afstand nemen van uw boot. Dit is nodig voor het opzeggen van uw verzekering, vergunning, etc.

Het slopen zelf gaat op een duurzame en milieuvriendelijk manier. Het grootste deel van de boot wordt hergebruikt! Onderdelen van uw sloopboot worden schoon gemaakt en nagekeken. Deze onderdelen zijn vaak niet meer nieuw verkrijgbaar. Wij gebruiken deze onderdelen zelf voor reparaties aan schepen in opdracht van klanten.

Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 – 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.