Gezonken boot afvoeren Hozen, lichten en bergen van boten, sloepen, zeilboten en jachten
085 – 30 35 871

Gezonken boot afvoeren Limburg

Gezonken boot afvoeren Limburg omdat uw boot een gedeelte onder water ligt? Wilt u snel uw boot boven water en laten ophalen in Limburg? Bel 06 – 38 31 80 14.

Heeft u een boot met veel onderhoud of is deze door ouderdom niet meer te repareren? Heeft u geen tijd meer om uw boot te onderhouden? Onze ophaaldienst Limburg haalt uw boot binnen enkele dagen op en regelen op een milieuvriendelijke manier de afvoer van uw oude boot.

Ook boten die al heel oud zijn en niet meer in bruikbare staat zijn nemen wij graag in. Deze boten nemen wij dan in voor sloop en vernietiging. Ook oude boten met een kapotte boordmotor halen wij graag op voor de sloop. Uw oude boot ligt onder water en u wilt er vanaf? Wij nemen deze ook graag van u over.

Uw sloopboot ligt nog aan een steiger met een slot? Wij kunnen hem door slijpen en boven water halen. Haast is vereist en geboden. Zeker als het gaat om een bezonken boot. Een kleine milieuramp met olie is beter voorkomen dan genezen…

Wij kunnen uw boot in heel Limburg binnen 24 uur bergen en afvoeren met onze spoed hulp dienst in geval van nood.

Hoe werkt onze ophaaldienst in Limburg voor afvoeren van uw (zeil)boot?

  1. Wij krijgen een aanvraag en geven hierop een prijsindicatie af via email of telefonisch.
  2. Indien akkoord kunnen wij de boot zeiljacht of sloep ophalen en afvoeren naar onze sloperij.
  3. Uw boot wordt professioneel gedemonteerd. Hier worden alle onderdelen van uw boot ontmanteld en nagekeken. Uw boot wordt geheel gestript. Polyester kan in veel gevallen worden vermalen tot mineralen wat uiteindelijk wordt verwerkt tot grondstof voor meubels of boten. IJzer of metaalrestanten worden opnieuw omgesmolten tot nieuwe metaalstof. Hout wordt milieuvriendelijk vernietigd.
  4. Uw boot onderdelen worden nagekeken en schoon gemaakt. Deze kunnen vaak nog opnieuw gebruikt worden door booteigenaren die opzoek zijn naar bruikbare onderdelen.

Wilt u meer weten? Bel ons landelijke telefoonnummer: 085 – 30 35 871.

× Stel een vraag via Whatsapp