Gezonken boot afvoeren Hozen, lichten en bergen van boten, sloepen, zeilboten en jachten
085 – 30 35 871

Gezonken boot afvoeren België

Gezonken boot afvoeren België? Bel 00326 – 38 31 80 14.

Wij binnen u snel en professioneel hulp bij het hozen, bergen en afvoeren van uw motor of zeilboot.

Ook in België kan onze ophaaldienst uw boot binnen enkele dagen ophalen. Dit doen wij regelmatig voor zowel particulieren als bedrijven, zoals jachthavens.

Wij komen indien nodig met onze nieuwste vrachtwagen-hijskraan combinatie. Hiermee hijsen wij uw boot snel en gemakkelijk op de kade. Ook is het mogelijk uw boot met luchtdruk-techniek boven water te halen. Daarnaast kunnen wij nog onze hulpboot inzetten. U ziet, het schort ons niet aan middelen om de klus te klaren!

Wij kunnen binnen enkele dagen uw gezonken hozen, lichten en bergen in België.

Wij geven u ook nog een inkoop prijs terug voor bruikbare onderdelen. Prijzen ongeveer 95 EUR per meter lengte van de boot.

U heeft een motorboot of zeilboot dat weg moet vanwege achterstallig onderhoud?

Vaak heeft een (zeil)boot veel onderhoud nodig. Te denken aan de lak-roest, motor heeft slijtage, zeilen moeten vervangen worden, materiaal veroudering zoals polyester hout rot of ijzer roestvorming.

Gezonken boot afvoeren België vanwege ouderdom?

Veel mensen hebben in de jaren 70 en 80 een boot gekocht. Dit was voor toen een leuke bezigheid. De meeste mensen zijn nu op een leeftijd van rond de 65 tot 80 jaar. Veel van deze mensen zijn door ziekte of ouderdom niet meer instaat om een boot te besturen. Vooral een zeilboot heeft veel behendigheid en techniek nodig. Dit geef op oudere leeftijd een probleem als je slecht ter been bent bijvoorbeeld.

Gezonken boot afvoeren België

Gezonken boot afvoeren in België kunnen wij snel en professioneel uitvoeren. Wij halen uw boot boven water en voeren deze af. Hozen, lichten en bergen van uw oude boot.

Gezonken boot afvoeren België na overlijden familie en de boot moet weg?

Er zijn situaties bekend waarbij een boot weg moet vanwege overlijden. Familie leden willen de boot dan niet meer in de familie houden vanwege de herinneringen. Vaak is een boot dan ook veel te oud en onderhoud al lange tijd niet meer gedaan. Onze ophaaldienst België kan deze boot dan ophalen en op een nette manier deze vernietigen.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Bel dan ons landelijke telefoonnummer: 085 – 30 35 871.

Gezonken boot afvoeren België haalt ook gezonken boven water en sloopt deze voor jachthavens.

Wij slopen ook boten voor de zakelijke markt. Vaak jachthavens die ons bellen voor het afvoeren van boten. Vaak mensen die opeens vertrokken zijn zonder liggeld te betalen. Ook kunnen zij ons benaderen voor hun leden vanwege een oude boot wat afgevoerd moet worden. Zo blijft een haven netjes en opgeruimd. Een milieudelict vanwege een gezonken boot is wat geen enkele jachthaven wenst!

Uw boot gezonken in België?

Wij halen uw boot uit het water. Vaak als een boot is gezonken is het van belang dat uw boot snel uit het water gehaald moet worden. Dit om een milieudelict te voorkomen. Met een gezonken boot heb je soms kans op brandstof dat in het water stroomt. Ook een accu onder water is een kleine natuurramp… Wij weten daarom precies hoe wij snel en makkelijk een boot uit het water moeten takelen.

Ophaaldienst België voert uw oude boot af naar de sloop, maar hoe werkt het?

Wij slopen dagelijks boten van particulieren en of zakelijke contacten zoals jachthavens. Deze boten komen via de weg of water bij ons binnen in Den Haag. Hier worden de (zeil)boten gesloopt en gestript. Eerst worden de belangrijkste onderdelen eraf gehaald zoals motor, zeilen, instrumenten, etc. Daarna strippen wij de boot van de hele binnenkant. Zelfs een keuken, wc, brandstof tank alles wordt eruit gehaald. De ramen, teak houten dek, interieur alles wordt eruit gehaald. Als laatste vind er een casco romp plaats wat nog dient gesloopt te worden. Is het staal gaat het naar staal fabriek. Polyester romp wordt door ons in stukken gemaakt en naar Duitsland gebracht. Hier wordt het in een fabriek omgesmolten tot nieuwe producten zoals stoelen meubels producten etc.

 

× Stel een vraag via Whatsapp