Gezonken boot afvoeren Hozen, lichten en bergen van boten, sloepen, zeilboten en jachten
085 – 30 35 871

Gezonken boot afvoeren Amsterdam

Gezonken boot afvoeren Amsterdam? Wij bieden u direct hulp en de oplossing voor het ophalen, afvoeren en slopen van uw oude boot in Amsterdam en omgeving! Bel 085 – 30 35 871.

Ligt uw oude gezonken boot, sloep of  jacht half of geheel onder water in Amsterdam en omstreken? Wij kunnen uw gezonken hozen, lichten en bergen vanuit de Amsterdamse grachten of elders in Amsterdam en omstreken. 

Wij kunnen met onze nieuwste vrachtwagen-hijskraan combinatie uw boot snel en gemakkelijk op de kade krijgen. Ook is het mogelijk uw boot met luchtdruk-techniek boven water te halen. Daarnaast kunnen wij nog onze hulpboot inzetten. U ziet, het schort ons niet aan middelen om de klus te klaren!

Ook voor boten die in het hart van Amsterdam liggen zijn wij de aangewezen persoon.

Bel nu ons landelijk gratis telefoonnummer 085 – 30 35 871 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie.

Sloop boot afvoeren door Boot Sloperij Amsterdam dat specialiseerd is in het duurzaam afvoeren en bergen van boten, kleine schepen, werkschepen, woonboten en (achter gelaten) pleziervaartuigen.
Verlaten boot en dure onderhoud? Wilt u een boot wegdoen vanwege lichamelijke ziekte?

Gezonken boot afvoeren Amsterdam door slecht onderhoud!

Vaak in de herfst of winter periode heeft een boot extra aandacht nodig. Het onderhoud wordt dan vaak gedaan tijdens de winterstalling. Deze onderhoudswerkzaamheden worden dan vaak uitgevoerd:

  • Onderwaterschip schoonmaken en afspuiten
  • Antifouling aanbrengen
  • In voorjaar met goede temperatuur boven 10 graden : Romp in de lak zetten. Bovendeks in de lak zetten.
  • Motor service beurt geven en of winter klaar maken
  • Zeilen van zeilboot thuis droog weg leggen.
  • Anti-vries in de leidingen toevoegen tegen de vorst.

Het is daarom erg belangrijk dat deze bootjes en schepen uit het water worden verwijderd.
Onze ophaaldienst Amsterdam komt bij u op locatie en haalt de boot zorgvuldig uit het water. En vervoeren deze met onze speciale vrachtwagen.

Een boot afvoeren is gespecialiseerd werk. Wij hebben hier jarenlang ervaring in. Een boot is van verschillende materialen gemaakt en kan gevaarlijke stoffen bevatten zoals asbest en misschien wel oliehoudend afval. Dit is gevaarlijk voor het milieu en voor u!

Wij zullen daarom wanneer u een aanvraag bij ons doet van te voren vrijblijvend bij u langs komen om te kijken wat de situatie te beoordelen. Aan de hand daarvan zullen wij samen met u een goede prijs maken voor het afvoeren en verwerken van de boot.

Hergebruik materialen van oude boten

Wij voeren de materialen van de boot op een professionele en milieuvriendelijke manier voor u af. Denkt u hierbij aan de afvoer van materialen van de boot zoals hout, metaal en polyester. Wij proberen zoveel mogelijk oude materialen van de boot te hergebruiken.

Hout

Wanneer u ons belt om een houten boot op te halen komen wij met een speciale vrachtwagen om de boot af te voeren. Soms liggen houten bootjes jaren weg te rotten en worden het enkel wat spanten en verroeste vijzen. Die boten zijn makkelijk om te vernietigen. Wij hebben hiervoor een boomzaag en containers. Wij komen de boot gemakkelijk bij u ophalen, verzagen deze en zullen de resten daarna milieuvriendelijk afvoeren.

Wanneer de boot bij ons is op locatie, kijken wij wat er nog gebruikt kan worden qua materialen. Wij zorgen ervoor dat het hout milieuvriendelijk word afgevoerd en dat er bijvoorbeeld houtsnippers van worden gemaakt.

Metaal

Metalen boten of schepen worden meestal omgesmolten. Zo worden er weer andere dingen van gemaakt.

 

Vorige week binnen gekomen opdracht:

Spoed gezonken boot afvoeren Amsterdam.

Mevrouw belde ons met de vraag of wij een stalen kruiser kunnen afvoeren met een lengte van 6 m met kajuit. Deze mevrouw wilde haar bootje ( gekregen van familie ) wegdoen vanwege een lekkage. Het betrof een stalen grachten bootje. In Amsterdam zijn genoeg oude stalen bootjes. Deze noemt men vaak grachtenbootjes vanwege de lage doorvaar hoogte vanwege de vele bruggen om te passeren.

De reden van bergen en afvoeren bootje is vanwege ouderdom en lekkage. De romp was van zo dun staal. Na jaren slecht onderhoud bleek het staal zo dun van de bodem dat je er letterlijk doorheen zakte.

Bij komstigheid: het bootje zat nog vast aan een woonboot en stond al op punt om te zinken met alle lijnen om de boot vast te binden al strak gespannen. De woonboot werd door het gewicht van een zinkende boot 1 kant op getrokken. Hierdoor moesten wij snel te plaatse in actie komen om het schip zo snel mogelijk weg te halen voor het kon zinken.

Wij hebben op locatie meerdere gaten gedicht en een waterpomp continu laten pompen om zinken te verkopen. De boot moest weg gevaren worden vanwege smalle doorgang en slecht bereikbaarheid via water en vanaf de weg.

Gezonken stalen bootje Amsterdam afvoeren

Gezonken stalen bootje Amsterdam afvoeren. Bootje bleek lek te zijn en moest snel worden afgevoerd om problemen te voorkomen.

Transport stalen boot amsterdam ophalen en afvoeren

Transport stalen boot amsterdam ophalen en afvoeren

Gezonken stalen bootje Amsterdam weg halen en afvoeren.

Gezonken stalen bootje Amsterdam weg halen en afvoeren.

 

× Stel een vraag via Whatsapp