Gratis prijsopgave: 085 – 30 35 871 of vul het formulier in
Gezonken Tuindersvlet sloep 8 meter staal afvoeren Amsterdam

Gezonken Tuindersvlet sloep 8 meter staal afvoeren Amsterdam

Gezonken Tuindersvlet omgebouwde sloep na strenge winter toch gezonken.

Help!… Een gezonken stalen omgebouwde grachten sloep na 2 jaar varen gezonken en verstopt achter riet aan de Amstel langs Oudekerk aan de Amstel.

Situatie was als volgt:

Klant uit Amsterdam met een stalen sloep ruim 8 meter die al 2 jaar amper omkeek naar zijn boot kreeg een telefoontje dat zijn sloep was gezonken. Vreselijk om te horen en je schrikt direct. Na het bijkomen van de schrik heeft de klant ons benaderd en een uitleg gegeven over zijn sloep en de situatie. Met de boodschap:” haal mijn stalen familie sloep boven water en je mag hem houden.. “. Wij kregen slechts 1 onduidelijke foto en een mogelijke plek waar de boot gezonken zou liggen. Met deze gegevens hebben wij de klant beloofd hulp te bieden en de boot gratis over te willen nemen. Uiteraard hebben wij een klein rekensommetje op los gelaten maar ook het avontuur was voor ons doorslaggevend!

Gezonken stalen sloep binnen 24 uur boven water gehaald en afgevoerd.

Het zoeken tussen riet en gras naar een gezonken sloep was op zichzelf al een klus. Na een contour van een boot romp te hebben gevonden met een stoeltje wat boven water stak zijn we direct aan het werk gegaan. Met een kraan en een mobiele hijs systeem op locatie hebben wij de boot binnen 3 uur boven water gekregen. Daarna met een klein sleepbootje hebben wij de gezonken sloep meegenomen naar een jachthaven met kraan in Amsterdam. Zie de foto`s onderstaand van onze werkwijze.

Foto'sTerug