Gratis prijsopgave: 085 – 30 35 871 of vul het formulier in
Gezonken sloep in Weesp lichten, hozen en inkopen

Gezonken sloep in Weesp lichten, hozen en inkopen

Inkoop van “Gezonken sloep motor boot in Amsterdam – Weesp” na hozen en lichten.

Hoos je boot of sloep op tijd met deze regenachtige dagen anders heb je een gezonken boot. Wij hebben een gezonken polyester sloep van 4 meter met buitenboord motor uit het water gevist.

Deze direct ingekocht, schoongemaakt en technisch aangepakt. Een gezonken boot heeft vaak veel schade. Schade zoals:

  • Bootkap is soms gescheurd of zodanig nat geworden dat schoonmaken en opnieuw stikken van naden echt belangrijk is.
  • Motor heeft onderwater gelegen dus moet binnen 24 uur worden aangepakt.
  • Boot moet direct schoon gespoten worden. Vuil dat opdroogt krijg je moeilijker verwijderd.
  • Bootkussens moeten worden gereinigd.

Daarom is het vaak een race tegen de klok om een gezonken boot weer fris en clean te krijgen. Het is voor ons als bedrijf al een hele uitdaging met monteurs en schoonmakers om elke gezonken boot de nodige zaken uit te voeren.

Inkoop van een gezonken boot in Amsterdam of omstreken en direct van uw probleem af!

Wij geven een flinke inkoop prijs voor uw gezonken zeilboot, motorboot of sloep. Het liefst hebben wij dat de motor erbij zit. Motor onder water is voor ons ook geen bezwaar. Wij hebben eigen monteurs en repareren deze motor inboard of buitenboard direct na boven water halen van uw boot. Dit is van uiterste belang om roest en oxidatie van de motor intern te voorkomen door vocht en roestvorming. Vaak inwandig bijvoorbeeld van de zuigers of in de carter van de motor zodat een drijfstang of de lagers vast kunnen komen te zitten. Daarom moeten alle vloeistoffen uit het blok en paar keer gespoeld worden.

Binnen 24 uur deze gezonken boot boven water gekregen en direct meegenomen.

Wij hechten waarden aan onze 24 uurs service. Dit houd in dat mensen die ons benaderen via email of tel of via whatsapp wij dan binnen 24 uur hulp bieden. Wij zorgen er dan vaak voor dan uw boot snel en professioneel wordt gelicht en gehoost. Hozen en lichten van uw boot kan op verschillende manieren en gebeurt dus razend snel binnen 24 uur.

Heeft u hulp nodig? Ook in Friesland, Groningen,Limburg,Rotterdam,Den Haag,enz.. Wij zitten overal en komen ook graag bij u langs binnen 24 uur.

Foto'sTerug