Gratis prijsopgave: 085 – 30 35 871 of vul het formulier in
Gezonken boot bergen en gratis overnemen Amsterdam

Gezonken boot bergen en gratis overnemen Amsterdam

Amsterdam heeft vele gezonken boten waarvan de eigenaar vaak amper kan worden gevonden.

Amsterdam heeft veel inwoners en is de grootste stad van Nederland. Amsterdamse boot eigenaren met bootjes in de grachten kunnen veel problemen geven. Deze bootjes zijn oud en vaak slecht onderhouden. Zinken en stranden van een boot is in Amsterdam aan de lopende band. Veel boten hebben eigenaars die niet meer vindbaar zijn. Daarnaast zijn er ook nog eerlijke mensen die hun boot fatsoenlijk bijhouden en onderhouden. Maar ook bij deze boten komt het voor dat er 1 op de 10 zinkt.

Wij kopen ook gezonken boten in.

Heeft u een gezonken speedboot? Motor inboard of buitenboord onder water? Scheur in de romp? Ligt uw boot op de bodem 10 meter diep bijvoorbeeld? Geen probleem. Dan nog kopen wij uw boot in en nemen hem zo over. Alle gemaakte kosten voor bergen lichten en hozen nemen wij ook inclusief van u over. Zo bent u van een probleem af.

Is elke gezonken boot inkoopwaardig in Amsterdam of Nederland?

Nee niet elke boot in interessant. Vaak gaat het om opties, minimale lengte, bouwjaar, motor, romp, onderhoud, enz…

Gratis gezonken boot kwijt raken?

Ja. Wij nemen gratis uw gezonken boot over mits deze een dagwaarde vertegenwoordigt dat onze kosten gedekt zijn. Wij zijn een bergingsbedrijf dat dagelijks gezonken of half gezonken boten weer boven water halen. Dit doen wij door heel Nederland. Wij worden ingeroepen door verzekeringsmaatschappijen, jachthavens of particulieren. Wanneer het om ingewikkelde bergingen gaan zijn wij de aangewezen partij. Tot schepen 20 meter lengte kunnen wij boven water halen met onze op maat gemaakte apparatuur.

Is een offerte ook gratis voor het afvoeren/overnemen van mijn gezonken boot?

Graag geven wij u een duidelijke afspraak vooraf wanneer wij eerst komen kijken op locatie. Het bezichtigen en offerte uitbrengen voor het bergen van uw schip in Amsterdam is gratis en vrijblijvend. Zo heeft u geen verrassingen achteraf.

Foto's

gestrand, gezonken en inkoop Amsterdam
Lichten, Hozen, bergen en inkoop van uw boot in Amsterdam of heel Nederland bel ons en wij komen graag langs. Deze boot hebben wij ingekocht en binnen 24 uur opgehaald.,


Terug